Verhuur

Verhuur vakantie huisjes

Wil je er even heerlijk tussenuit? Een weekendje of een weekje weg. Even ontspannen, bijtanken in een groene, rustige, natuurlijke omgeving? Of misschien wil je je even terugtrekken om aan je boek of aan een ander project te werken?

Bij Lieza zijn er een paar mooie, heerlijke overnachtingsmogelijkheden waar je uit kan kiezen.

De Facebook pagina van de huisjes is helaas niet meer benaderbaar voor mij, maar er is nog wel het een en ander op te zien. Klik hier voor een impressie.

Verhuur van de locatie voor retraites, cursussen etc.

Ben jij op zoek naar een ruimte waar je coaching of training kunt bieden? Waar je een retraite kunt organiseren, thema weken of weekenden kunt houden of anderszins evenementen kunt organiseren dan is de locatie Bij Lieza misschien precies wat je zoekt!

Wat de locatie kenmerkt is de kleinschaligheid. Er zijn diverse slaapplaatsen beschikbaar, met elk een eigen karakter. Extra ruimte is altijd te creëren door het plaatsen van tenten, caravans of campers in de grote tuin.

Afhankelijk van je wensen is er de mogelijkheid om één of meer ruimtes of de hele locatie te huren. 

 

Prijzen:

De kosten bedragen 40 € p.p.p.dag incl.BTW.

Weekend is van vrijdag 16.00 t/m zondag 19.00 uur.

Er worden geen losse weekenddagen verhuurd, alleen het gehele weekend. 

En verder kunnen er natuurlijk midweken en weken gehuurd worden.

Er geldt een minimum bedrag van 1000 €.

Wil je één of enkele ruimtes huren of wil je de locatie voor één dag huren, lees dan hier verder!

 

Catering:

Ik werk met koks die heerlijke biologische, vegetarische maaltijden bereiden. Dieet wensen kunnen tot een week voor aanvang worden opgegeven.

Wanneer je zelf voor de catering wil zorgen, dan is dat mogelijk, maar wel fijn om dat bij het vastleggen van de datum aan te geven. 

De kosten voor de koks zijn afhankelijk van de wensen voor de maaltijden (sobere maaltijden of juist heel uitgebreid). 

De kosten zijn voor het gebruik van alle ruimtes en de tuin. Koffie/thee en water.

Inclusief bedlinnen, handdoeken en saunagebruik en schoonmaakkosten.

 

Aanbetaling en annulering:

Om een datum te reserveren betaal je 100 euro voor een weekend en 150 voor een week. Dit is niet restitueerbaar en wordt verrekend met de uiteindelijke factuur. 

Om de reservering definitief vast te leggen, betaal je 3 maanden voor aankomst 350 euro. Dit bedrag is ook niet restitueerbaar en wordt ook verrekend. 

Als je minder dan 1 maand voor de geboekte aankomstdatum annuleert, dan ben je het hele minimum bedrag verschuldigd (zijnde 1000 €).

2 weken van tevoren hoor ik graag het voorlopige aantal deelnemers. Natuurlijk kunnen kleine veranderingen nog doorgegeven worden. Liefst niet meer na een week voorafgaand aan de boeking. Deelnemers afmelden kan dan ook niet meer. Deelnemers aanmelden kan nog tot 3 dagen van tevoren ivm de voorbereidingen. 

Een week voor aanvang verstuur ik de factuur voor het aantal deelnemers dat op dat moment bekend is. De factuur dient dan per omgaande betaald te worden. Mochten er nog deelnemers bij komen, dan stuur ik na de retraite een tweede factuur. 

Voor deelnemers die korter dan 7 dagen voor aanvang van de aankomstdatum afgemeld worden, vindt geen restitutie plaats. 

Aansprakelijkheid:

De huurder is aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens de verhuurperiode. 

 

Belangrijk!

Bij Lieza is een drugsvrije locatie.

Heb je interesse om de locatie te huren?
Vul vrijblijvend het vragenformulier in.