Over Lieza

Nederland versus Duitsland

Ik ben geboren en getogen in een klein Nederlands dorpje aan de Duitse grens. Ik voel me op mijn gemak aan beide kanten van de grens. In 2012 besloot ik aan de Duitse kant van de grens te gaan wonen. Sinds die tijd geniet ik van het beste van beide werelden. 

Gezin en kinderen

Bij de geboorte van elk kind werd er ook een nieuw deel van mezelf geboren. Fascinerend!
Het ouderschap, dat ik voornamelijk alleen gedragen heb, is een avontuurlijke reis vol inzichten en waardevolle geschenken. Blij met mijn eigen groeiproces hierin, kijk ik ook vol trots naar mijn 3 volwassen kinderen.

De beste jaren van mijn leven

Geboren in 1965, heb ik het gevoel dat nu, in de 2e helft van mijn leven, alle puzzelstukjes op z'n plek vallen. Ik ervaar veel vrijheid daardoor. Ik hou en geniet van mijn leven, zowel van de binnen- als de buitenkant. Mijn brede interesse en enthousiasme voor veel dingen hebben me veel kennis en levenservaring gebracht. Iets waar ik dagelijks de vruchten van pluk in mijn leven en in mijn werk. 

Zelfstandig ondernemer

In 1998 nam ik ontslag bij mijn toenmalige werkgever en volgde mijn hart. Ik ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. Astrologie (en ook kinesiologie) bood me veel ondersteuning en inzichten in die tijd en ik heb nog nooit een moment spijt gehad van mijn beslissing van toen.

Energetisch therapeut

In 2000 rondde ik een intensieve 2-jarige opleiding af en werd gediplomeerd energetisch therapeut. De opleiding bracht diepgaande transformaties met zich mee en veranderde mijn leven enorm. Dit had en heeft ook een groot effect op de cliënten die ik begeleid.

Zweden en de Zweedse taal

Ik hou ervan om te reizen en mensen uit verschillende landen te ontmoeten. Zweden heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik hou van de Zweedse natuur en de taal. Ik heb Zweden op verschillende manieren geïntegreerd in mijn leven. Via de verkoop van tweedehands Zweedse meubelen, de verhuur van een Zweeds huisje op mijn erf en het lesgeven in de Zweedse taal.

Astrologie

In 1992 wees een vriendin me op een astrologie cursus. "Dat is echt iets voor jou!", zei ze tegen me. Wat had ze gelijk! Astrologie is een rode draad in mijn leven. Ik ben nog altijd onder de indruk van wat het kan bieden. Een methode die je direct bij de kern van de zaken brengt en heel veel inzichten en verrijking kan geven. 

Holistische benadering

Van nature heb ik een holistische manier van denken. Ik voel en zie dat alles met elkaar verbonden is en dat je het ene nooit los kan zien van het andere. Dat is in de basis ook hoe ik werk met mijn cliënten. Ik zie de verbanden en het totale plaatje en neem dat als uitgangspunt in de begeleiding. 

Holistische leefstijl opleiding

In 2022 rondde ik de Oersterk Coach opleiding af van Richard de Leth. Een fantastische opleiding die me veel heeft geleerd over gezondheid in al zijn facetten. Gezond opgroeien en ouder worden zouden we allemaal boven aan onze wensenlijst moeten zetten. En hoe eenvoudig kan dat ook zijn, met wat simpele aanpassingen. 

Ondernemer

Mijn carrière begon ik in 1998 als astroloog en therapeut. Vanaf 2010 begeleidde ik vanuit de Jeugdzorg kinderen en ouders.  Leuk, leerzaam, maar het begon op een gegeven moment te knellen. Als eigenaar van twee (zorg)organisaties met 20 man personeel, paste deze vorm niet meer voor mij. Ik wilde weer één op één mensen gaan helpen, en op mijn manier.

Mijn buiten

Sinds 2017 ben ik in het gelukkige bezit van een voormalige boerderij en immense tuin. Ik noem het mijn “buiten”. Vanuit Utrecht is het slechts 2 uur rijden, vanuit Emmen 15 minuten. Ik ben hier gelukkig, geniet van rust, ruimte en het groen. Ik deel al dit moois graag met deelnemers, bezoekers, gasten en cliënten. We hebben immers het allemaal zo nodig om af en toe tot rust te komen. En dat kan hier heel goed. 

De magie

En als de persoon, het proces en de plek samen kloppen, gebeuren er magische dingen! Ik word heel blij als ik zie dat mensen stappen voorwaarts kunnen maken, of dat komt door een astro-coaching, een paar dagen weg in één van de gezellige huisjes, een cursus of een retraite op mijn prachtige plek.   

Gaan we elkaar ontmoeten?

Klik op de link hieronder om een vrijblijvende kennismaking van 20-minuten in te plannen. Dit kan zowel online als offline, afhankelijk van de afstand. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten! 

Foto lieza