Online cursussen

Weet jij wat een horoscoop nou eigenlijk is? Het is in ieder geval heel wat meer dan bijvoorbeeld de teksten die je in tijdschriften leest. 

In deze video laat ik je zien wat een horoscoop is en hoe ik ermee werk. Benieuwd?

Vul het formulier in en ik stuur je de video toe!

Maak me blij met de gratis video!

In deze masterclass, die geschikt is voor beginners en gevorderden in de astrologie, leer je hoe je het levensthema uit je horoscoop kunt halen. Een anderhalf durende masterclass waar je duidelijk uitgelegd krijgt hoe hiermee aan het werk te gaan. Download de masterclass en krijg meer inzicht in jezelf en de mensen om je heen!

Ik vertel je graag iets meer over de masterclass. Klik hier om de video te bekijken. 

De masterclass kan je nu aanschaffen voor de lage prijs van € 37.

Ontdek de magie van astrologie: leer horoscopen lezen en begrijpen met Lieza!

 

Altijd al meer willen weten over astrologie en de vele inzichten die het kan geven? Kom dan deze boeiende wereld ontdekken met deze uitgebreide cursus. Of je nu een absolute beginner bent of je heb al wat basiskennis, deze cursus is ontworpen voor jou!

 

Ben je een beginnend of misschien gevorderde astroloog en ben je op zoek naar bijles en/of inspiratie om je kennis van de astrologie uit te breiden? Ook daarvoor kan je bij mij terecht. 

Ik voed je graag vanuit mijn 30 jarige kennis van de astrologie en jarenlange ervaring met cliënten, coachend en therapeutisch. 

Elke astroloog heeft een eigen werkwijze en niet iedere astroloog gebruikt dezelfde methodieken. Twijfel je of mijn kennis/ervaring verrijkend voor je is? Stuur me dan een mail om te overleggen. 

Ik zie het helemaal zitten en meld me direct aan voor individuele bijles!

Ik overleg graag eerst via een online gesprek of via de mail: contact@lieza-online.com