Individuele retraite

Een individuele Retraite: Ontdek de Kracht van Zelfzorg en Groei

Ben jij een vrouw die altijd klaarstaat voor anderen? Misschien heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en/of heb je dienstbaarheid hoog in het vaandel en neem je snel taken op je ten gunste van de ander?  Heb je een sterk empathisch vermogen en ben je emotioneel snel verbonden met de mensen om je heen en cijfer je je daardoor snel weg in een groep? Dan is het tijd om even stil te staan bij jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is zo belangrijk, juist wanneer je aandacht veel naar anderen uitgaat, om tijd en ruimte voor jezelf te creëren, zodat je kunt groeien, opladen en bloeien.

 

Lieza zorgt dat je je veilig voelt en dat je tot rust komt. Dat leidt tot diepere inzichten waar ik mee verder kan. Aanrader voor alleen en voor stellen, om je relatie met jezelf en met de ander te onderzoeken en handvaten te krijgen

 

Jouw Unieke Reis naar Zelfontdekking

Deze individuele retraite is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die zichzelf soms wegcijferen om anderen te helpen. Ik wil je uitnodigen om een stap terug te doen van de dagelijkse drukte en jezelf centraal te stellen. Bij Lieza is een prachtige, rustige, sfeervolle locatie om je omgeving eens los te laten, te reflecteren en te groeien.

Wat "Bij Lieza" Uniek Maakt:

  1. Maatwerk Coaching: Jij staat in het middelpunt. Ik richt me volledig op jouw behoeften, uitdagingen en doelen. Samen creëren we een programma op maat dat jouw persoonlijke groei bevordert. In één op één sessies werken we aan jouw vraagstukken en de dingen die je graag wilt veranderen in je leven.

  2. Diepgaande Zelfzorg: Tijdens jouw verblijf in een van de sfeervolle huisjes draait alles om jou. Geef jezelf toestemming om te rusten, te herstellen en te reflecteren. Er zijn vele manieren om het niveau van zelfzorg aan te passen aan jouw behoeften. Van heerlijke wandelingen in de natuur, tot rust komen in de sauna, ’s avonds genieten bij de vuurschaal etc. - het draait om jouw welzijn.

  3. Onverdeelde Aandacht: Weg van groepsdynamiek bied ik je een omgeving waarin je onverdeelde aandacht krijgt. Dit is jouw tijd om te praten, te luisteren en te groeien, zonder afleiding.

  4. Focus op Empowerment: Ontdek jouw innerlijke kracht en potentieel. Leer tools en technieken die je kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je sterker, veerkrachtiger en zelfbewuster wordt.

  5. Flexibele Opties: Ik bied je graag een programma op maat en geef je graag de keuze uit een lang weekend, midweek of volledige weekverblijf.

Investeer in Jezelf, Voor Jou en Door Jou

Wanneer je altijd voor anderen klaarstaat, anderen helpt, ondersteunt – dan is het tijd om jezelf te helpen. Gun jezelf deze bijzondere kans om te groeien, te herstellen en te bloeien tijdens een "Bij Lieza" Individuele Retraite. Gun jezelf deze tijd om aan jezelf te werken en jouw potentieel te ontdekken.

Neem vandaag nog de beslissing om voor jezelf te kiezen en de eerste stap te zetten naar een leven waarin jij meer centraal staat (het is tenslotte jouw leven! 😉 )

 Neem gerust contact met me op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en hoe ik jouw retraite op maat kan maken.

P.s. Het is ook mogelijk deze retraite samen met je partner te beleven. De relatie kan dan als thema genomen worden.

dd-mm-jjjj