Doe en Ontdek Dag Persoonlijke Ontwikkeling

“Groei is pijnlijk. Verandering is pijnlijk. Maar niets is zo pijnlijk als vastzitten waar je niet thuishoort.” — NR Narayana Murthy

 

 

Persoonlijke ontwikkeling? Wat wordt daarmee bedoeld? En hoe belangrijk, of misschien helemaal niet is dat? Is er winst in te behalen, levert het je iets op als je je persoonlijk ontwikkelt?

Tijdens deze workshop ga je jouw individuele pad ontdekken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat is jouw volgende stap?

 

Praktische zaken:

Data: Vrijdag 3 mei

Tijd: 10:00-15:00 uur

Locatie: Bij Lieza 

Wie: Lieza Geuzinge en Petra Kalsbeek

Investering: 50 € incl. koffie/thee, lekkers en soep. Broodjes zelf meenemen.

De dag gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Ook leuk als vriendinnenuitje!

 

Petra Kalsbeek

Al sinds ik geboren ben sta ik in contact met andere dimensies / werelden.
De “bewoners” van deze werelden ervaar ik als Engelen, Spirits, of  Lichtwezens.
Deze (engelen) energie kan je niet met je hoofd, je denken vertalen of uitleggen.
Die kun je alleen maar voelen door het zelf te ervaren.
Hun Kracht van onvoorwaardelijke Liefde, de zuiverheid, hun humor, zachtheid en compassie, de energie van mededogen is bijzonder heilzaam.

Ik zie mijzelf als een “dominee zonder geloof“ en geef inzichten, wijsheden en lessen door via geïnspireerde channeling met de engelen, lichtwezens en van dierbaren die zijn overleden. 
Dit alles met de bedoeling om je te helpen herinneren hoe krachtig je werkelijk bent. 

Ik heb, ter extra ondersteuning van mijn vak, de reguliere opleiding medische en psychosociale basiskennis op HBO niveau gedaan. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT.

Meer lezen over mij? Klik dan hier.

Image
Petra Kalsbeek

Lieza

Lieza (1965) combineert haar meer dan 30-jarige kennis en ervaring van astrologie en coaching/therapie met een prachtig buiten met gastenverblijven en een enorme tuin in Duitsland, net over de grens bij Emmen. Lieza begeleidt en coacht er individuele cliënten en organiseert er cursussen, trainingen, (individuele) retraites en meer. Ze geeft dit vorm vanuit eigen expertise, maar ook vanuit co-creatie.

Image
Lieza
Contactgegevens