Astro retraite

Een magische reis naar binnen via de astrologie zonder enige kennis van de astrologie?
 

Jazeker dat kan!
 

Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Met elkaar gaan we diverse levensthema's onderzoeken en ervaren. 

 

🌌 Wat kun je verwachten? In een kleine groep van maximaal 6 vrouwen, ga je de mysteries van jouw levenspad ontrafelen. Vanuit mijn meer dan 30 jaar kennis en ervaring leid ik je graag via een persoonlijke reading en unieke astro-belevingen. Je zult niet alleen jezelf beter begrijpen, maar ook inzichten krijgen over je huidige levensfase en brandende levensvragen. Natuurlijk kijken we ook naar de thema's die het komende jaar gaan spelen tijdens deze ontzettend transformerende jaren waarin we ons nu bevinden.

 

🌈 Verwennerij voor Lichaam en Geest

Duik dieper in ontspanning met een individuele astro reading, terwijl de andere deelnemers genieten van een wandeling, de sauna of even lekker relaxen in de zon. 's Avonds sluiten we, naar behoefte, de dag af bij een mooi vuur met een drankje en een hapje.

 

🍃 Voeding voor de Ziel Geniet van heerlijke vegetarische, biologische maaltijden die met heel veel liefde voor je worden bereid. 

 

🌺 Een Thuis onder de Sterrenhemel.  Kies uit een gezellig verblijf op de locatie of creëer je eigen knusse nestje met een tent, caravan, of camper. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk.

 

💖 Investeer in Jezelf Deze retraite ervaring is all-inclusive. Deze dagen hoef je even geen andere zorgen te hebben. Alles wordt voor je geregeld en je kan helemaal ontspannen en genieten van alles wat de locatie en de activiteiten je te bieden hebben. 

 

Ben je klaar om onder de sterren te stralen en de reis van zelfontdekking te omarmen? Reserveer nu jouw plekje voor deze intieme, inspirerende retraite!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!

Over de plek

Het buiten bij Lieza is een grote, voormalige boerderij die liefdevol is omgebouwd tot woonhuis met gastenverblijven. De enorme tuin met veel gras, oude bomen en prachtige bloemen en planten biedt veel mogelijkheid tot terugtrekken, lekker zitten, schrijven en tot rust komen. In de zon of in de schaduw, plekjes genoeg.  

Bekijk hier het buiten. 

Praktische zaken

Data:
Aankomst vrijdag 7 juni na het avondeten (vanaf 19 uur)

Vertrek maandag 10 juni na de lunch (13 uur) of 

Aankomst 30 augustus na het avondeten (19 uur)

Vertrek maandag 2 september na de lunch (13 uur)

Inbegrepen: 

Inclusief overnachtingen, alle maaltijden, koffie/thee, versnaperingen, sauna, workshops, astro- reading en belevingssessies.

Investering: 427 € p.p.

Aanmelden: 

Weekend in juni aanmelden vóór 1 mei 2024!

Weekend in aug/sept aanmelden vóór 26 juli 2024!

 

Lieza

Lieza (1965) combineert haar meer dan 30-jarige kennis en ervaring van astrologie en coaching/therapie met een prachtig buiten met gastenverblijven en een enorme tuin in Duitsland, net over de grens bij Emmen. Lieza begeleidt en coacht er individuele cliënten en organiseert er cursussen, trainingen, (individuele) retraites en meer. Ze geeft dit vorm vanuit eigen expertise, maar ook vanuit co-creatie.

Image
Lieza
Informatie